12 februari 2018

Amerfabriken skördar nu...


...En liten by i Österrike...Altenmarkt...Hetast i världen nu "på skidor"!
Kruger på skiathlonen på Atomic och idag svensk skidskytt på silverplats på Salomon!
...Jag har nu i flera år sagt att Salomon/Atomic gör spann "som om att om du vill ha en tavla på väggen med världens snyggaste bästa spann" så skall du sätta upp en spannkurva från Salomon eller Atomic!
De har knäckt koden...
Norbert/Atomic, Alois/Salomon har slitit på i många år...glömmer aldrig för typ 5-6 år sedan när Zeitzen lämpade in Alois och chefen för skidutvecklingen hos oss på Pölder Sport.
Vi gick igenom hela branschens skidor....pratade för- och nackdelar...de lyssnade...fick check på nordiskt klimat...åkte hem o gjorde läxan!
Nu har de världens snyggaste skidor som glider otroligt bra...det är bara titta på TV nu så ser ni!
De hade för några veckor sedan topp 4 i ett världscuplopp....man ser Harvey alltid med bra glid....man ser Manificat...nu ser man liksom :-)...Kruger med bra glid...
Att idag se Samuelssons skidor som gled så jäkla bra...toppform så står man ju perfekt på skidorna o det ger extra bra glid men ändå...han kunde släppa lite för att sen kunna forcera med fart ikapp.
Nu gott folk...det är liksom inte "bara" Fischer, Madshus o Rossignol däruppe :-)!
De nya kingarna kan faktiskt vara från Altenmarkt :-)...
Brett sortiment finns i butik för er både inom vallningsbart men även inom skin!
Atomic i front på skin med utbytbara skinhudar...träningshudar för bästa fäste....racehudar för bästa glid och även väldigt snart....STAKRACEHUDAR där de placerat belag på främre delen av huden så att du som skidåkare kan gå upp på tå när du ska staka....ni som åker skin vet jag skriver nu....ni känner när ni står o stakar hårt att huden går i lite...framförallt när det börjar gå uppför.




2 kommentarer:

Anonym sa...

Ursäkta tjatet men när kommer Salomon med världscup pjäxan i klassisk till Sverige? Dem finns att beställa på nätet i både Norge och Tyskland för cirka 650 euro men inte här.

Tony Pölder sa...

Iinboxa mig på kundsupporten så skall jag lösa ett par till dig