23 oktober 2016

Söndagarnas söndag...

...gillar hösten o när det vankas mot vinter!

Grått, tråkigt...trist väder ute...bitande...då gör det valet/valen så mycket enklare...att kunna få softa lite utan att få ångest på en massa måsten!
Livet med jobbet och allt runt det är ju fantastiskt kul denna tiden precis vid uppstart av hårdsäsongen på längdskidor så den lilla vila man behöver må man få göra "som man vill"... :-)
Idag är det "hårt" avslappnande...
Möta KG i träningsmatch kl 14
sen blir det basstyrketräning...fantastisk ny värld som öppnat sig = herr Pölder har aldrig tränat basstyrka med vikter någonsin i hela sitt liv...nu 15 pass på dryga en månad o kroppen har verkligen satt sig på riktigt o jag känns på väg att bli stark o frisk...diskbråcken finns där fortfarande o min baksida har ju varit sanslöst svag sedan de brast för drygt 2 år sedan...grädden på moset var ju även kraschen på Vätternrundan....med brutet nyckelben o upptryckt lunga...påspädning liksom all inclusive med två aktiva diskbråck.
Att köra basstyrka kan jag varmt rekommendera....våga testa....tar bara knappa timmen med uppvärmning o nedvarvning!....
kvällen blir tuff
Helenius...Falk...och ny svensk serie på ettan....allt i en enda smet + hinna med sportspegeln innan oxå...tur grillen fortfarande är ute = grill ikväll igen :-).
Har jag berättat att Pölder Sport ska börja sälja cykel :-)...tror inte Jim och Per vet det än heller på Swix...men vi har bestämt att det får bli så om vi får ihop det :-)
Vi är knäppa :-)...kan väl avslöja att det inte blir utan Öster Cykels hjälp...så dumma är vi inte så vi tror att vi fixar detta själva :-)
Kommer en sprillans ny hemsida oxå vilken dag som helst, Andreas o Johan har hållit på nu ett drygt halvår med den...kommer att bli fantastisk!
Spännande tid....och jag tror faktiskt på en bra vinter snömässigt....jag är inte i närheten av att vara religiös men jag tror ändå att gud har o ger oss en viss mängd nederbörd under senhöstar o vintrar o nu har det varit fantastiskt TORRT ett bra tag :-) vilket borde betyda nederbörd....kan bara den där jäkla tempmätaren kravla sig under nollan lite längre tider så kommer detta att blir nice!
Sen då....hoppas jag inte de där norskarna hinner förstöra för mycket av skidintresset...men det får bli lite rättning i leden snart från landet i väster...lite sjukt är det nu för tillfället!
Still lite orolig för SNS.....kan det verkligen gå att svänga över till Prolink så fort????
Gynnar def Rottefella detta inkl Alpina, Madshus, Fischer och Rossignol....i pjäxväg då menar jag!
Oneway då....nope...helt väck på skidor o pjäxor.....stavar då....ja HERREGUD säger jag....att kunna bomba sönder ett märke så såsom de gjort!
Kingar på stav för några år sedan...nu ett B-märke...ett riktigt B-märke....vi får se...SWENOR/RODE har tagit hand om märket i SWE nu...troligtvis kommer inte det att räcka heller :-)...trots att ägaren är king o har koll!
Swix stavar seglar iväg....Leki hänger på med nya avtagbara trugor utan lim + sin suveräna controlremslösning som du klickar loss enkelt när du skall typ dricka vid en kontroll....Madshus och Salomon får sälja volym ....o de är ju inte stavmärken egentligen...Exel är puts väck....för mig är det Swix o Exel som ska vara stavar...men nu är SWIX bara kvar och klar ETTA...= fantastiskt trugsystem....o bästa korken o controlremmen....o sen har de triac 2.5...
varför köra på något annat????....
Vi ska börja sälja lite mer väskor oxå....special inkl egen design om man vill
...testat nu själv under två år så nu kör vi igång det oxå!
Alpina pjäxor blir nog etta denna säsongen...frågor du Fischer så säger dem att de blir etta...jag tror ändå att kanske Salomon klarar av en säsong till som nr 1 :-)
Klurigt va :-)
Avgörs om de vågat producera :-)
På klädbiten har verkligen Craft steppat upp sig...tar ett nytt steg...har ett fantastiskt bra program till denna vintern...fast det har Salomon oxå :-)....två enkla val där hos dem....Craft har fler....vi får se vad som är rätt eller fel snart!
Swix är norskt o det är som det är nu :-)...men de är kvalitet...fantastik kvalitet och deras snygga vita underställ går som smör i solsken i kassaapparaten.
Kari Traa...sicken historia...framgångshistoria!
Dählie...vi får väl se...har aldrig sett bättre ut än nu...dock...norska landslaget kör med märket...ler finurligt!
Satsat på Odlo har vi gjort...spännande...vi får se om Hans o Simon klarar pressen att kunna leverera så mycket som vi på Pölder Sport behöver o säljer...där är Salomon o Craft i en klass för sig!
Hans har ju varit VD på Craft så han borde ha koll!
Vallabiten var Skigo förbi Swix ett tag....tappat lite grepp nu....SWIX är back som klar etta...vet att majjan inte gillar detta...att jag säger så...den gode "skigomajjan" krigar som tusan o gör fantastiska vallaprodukter som ofta slår både swix o alla andra...men det är inte bara där som slaget står...och han lär sig undan för undan så kanske snart så är han tillbaka som att kanske bli nummer ett igen...just nu är det Swix som regerar...Toko ska ni veta är på G....gör fantastiska glidprodukter för tillfället som ofta klår de övriga i tester....spännande här....sen trycker ju både Rex o Start på med sin del....dock inte Rode på glid men på fäste i burknysnö är de kingar och för att prata klister....herregud säger jag...still outstanding number one!
Christer Majbäck...våga utmana de andra live....du får en timmes vallaföredrag på vår skidmässa om du vill...:-)...du är värd detta :-)
Suunto o Garmin...vad håller Garmin egentligen på med.....Suunto "p-ssar" på garmin för tillfället i sälj...vi förstår ingenting???? (ska vara ett i där i "p-ssar" :-) )
Garmin skitbra klockor o för cykel o fäste på styret med en typ 1000-modell så är Garmin kingar men även på armen med rätt modell....men de står helt stilla för tillfället i säljet o det bara rusar ut Suunto...ur butiken!
Oakleys nya line... mmmmm
själv...inkl sonen Robert har jag precis beställt sprillans nya slipade glas från Rudy Project = klass!
Nattvasan...du vet väl att du måste ha ett reservbatteri med dig när du kör den :-)...Silva har fixat en specialdeal där som vi kommer att ha...tror vi nästan är helt ensamma om den prylen... :-)





2 kommentarer:

Mikael Berglund sa...

SkiGo gör den sämsta vallan! HF Lila - Sämre än Vauhti K15, HF Röd skall vi inte prata om, 0 grepp i varmare förhållanden runt 0:an, HF Blå - snabb på kall nysnö men med väldigt dåligt bett. Rode på nysnö och Swix på gammal snö. Sa jag att SkiGo-klistret är uselt jämfört med Rode eller Swix för den delen?
Stavar - Swix har en bra progression på sina stavar CT3 - billiga men hållbara, sen blir det bara dyrare och bättre stavar.

Tony Pölder sa...

Hur kan du bara skriva sådär....att skigo är sämst?
Känns som att du är sponsrad av något annat märke :-)